Pers

Neem contact op met onze woordvoerder (Floris Müller, tel. +31(0)61813124) voor een reactie op nieuws aangaande de republiek en het koningshuis. U kunt onze woordvoerder ook bereiken voor interviews met bestuursleden van het Nieuw Republikeins Genootschap.

Debatten en lezingen

Het Nieuw Republikeins Genootschap heeft een duidelijke overtuiging in een brede maatschappelijke discussie over de republiek en het koningshuis. Wij nemen dan ook graag deel aan discussiepanels, lezingen en bijeenkomsten over deze onderwerpen. Neem contact op met onze woordvoerder (Floris Müller, tel. +31(0)618131214, persvoorlichting@republikeinen.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Het Nieuw Republikeins Genootschap vraagt géén vergoeding voor deelname.

Artikelen, cijfers en fotografie

Het Nieuw Republikeins Genootschap deelt graag in haar kennis over de republiek, het koningshuis en democratische ontwikkelingen die beiden aangaan. Wilt u informatie van deze site gebruiken voor uw eigen publicatie of onderzoek of bent u op zoek naar achtergrondinformatie voor een artikel, neem dan ook contact op met onze woordvoerder (Floris Müller, tel. +31(0)618131214).

Uit 'De Republikein'

Cartoon