Pers

Neem contact op met onze woordvoerder (Floris Müller, tel. 030 227 3567) voor een reactie op nieuws aangaande de republiek en het koningshuis. U kunt onze woordvoerder ook bereiken voor interviews met bestuursleden van het Republikeins Genootschap.

Geen haast? Mailen kan via onderstaand formulier:

Debatten en lezingen

Het Republikeins Genootschap heeft een duidelijke overtuiging in een brede maatschappelijke discussie over de republiek en het koningshuis. Wij nemen dan ook graag deel aan discussiepanels, lezingen en bijeenkomsten over deze onderwerpen. Neem contact op met onze campagnemanager (Bram van Montfoort, bram@republikeinen.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Het Republikeins Genootschap vraagt géén vergoeding voor deelname.

Artikelen, cijfers en fotografie

Het Republikeins Genootschap deelt graag in haar kennis over de republiek, het koningshuis en democratische ontwikkelingen die beiden aangaan. Wilt u informatie van deze site gebruiken voor uw eigen publicatie of onderzoek of bent u op zoek naar achtergrondinformatie voor een artikel, neem dan ook contact op met onze campagnemanager (Bram van Montfoort, bram@republikeinen.nl).