Donaties

Het Republikeins Genootschap is afhankelijk van de leden. Niet alleen qua inzet, maar zeker ook in financiële steun.

U kunt nog dit jaar een aftrekbare schenking doen aan het Republikeins Genootschap. Wij zijn een ANBI-erkende vereniging en dat betekent dat de fiscus schenkingen aftrekbaar stelt. Het gehele bedrag komt dan ten goede aan onze vereniging en u krijgt een aanzienlijk deel terug van de fiscus.  Er zijn 2 manieren om te schenken.

Periodieke donaties

Het volledige bedrag van de schenking kunt u aftrekken als u een periodieke schenking toezegt in de komende 5 jaar of langer.  Om dit vast te leggen kunt u eenvoudig hier een formulier downloaden en insturen naar ons secretariaat.  Onze penningmeester ondertekent die overeenkomst en stuurt hem u terug en daarmee heeft u zekerheid dat u de komende jaren het hele bedrag van uw inkomstenbelasting mag aftrekken.

Eenmalige donaties

U doet een eenmalige schenking. Er zijn dan beperkingen aan de aftrek, maar uw aftrek blijft aanzienlijk.  Kijk hier voor de voorwaarden. Voor deze vorm van schenking zijn geen nadere formaliteiten nodig.

Als u nog dit jaar een schenking doet heeft u er direct voordeel van. Wilt u hierover overleggen met het bestuur, belt of mailt u dan even met de voorzitter Hans Maessen 06-55-792750 of contact@republikeinen.nl