Algemene Ledenvergadering

Op Zaterdag 17 april van 13:00 tot 15:00 houden we onze Algemene Ledenvergadering via ZOOM. De uitnodiging heb je als lid begin april in je inbox ontvangen (afzender: contact@republikeinen.nl).

Er staat behoorlijk wat op het programma. Creative director Boris Thorbecke laat je de voorgestelde nieuwe naam en huisstijl zien. Onderdeel van ons plan ’21-’25 om effectiever campagne te voeren voor de republiek.

Advocaat Ewout Jansen geeft toelichting over de dagvaarding in onze ‘Macht van de Koning’ rechtszaak die zojuist is bezorgd bij de Hoge Raad.

Republikein van het Jaar Sheila Sitalsing (columnist o.a. Volkskrant) schuift aan om te praten over haar werk en de omgang van de media met de monarchie.

We zien je graag op zaterdag 17 april. Na aanmelding krijg je een week van tevoren de link toegestuurd waarmee je aan de vergadering deelneemt.

Aanmelden

Kan via de link in onze nieuwsbrief. Niet ontvangen? Zoek eerst in de mailbox naar ‘contact@republikeinen.nl’ (ook in de spamfolder). Nog steeds niet gevonden? Stuur dan even een mailtje aan hetzelfde adres.

Agenda/bijlagen

Bijlagen voor deze vergadering zijn in te zien via:
www.republikeinen.nl/alv

Notulen

Notulen van vorige vergaderingen zijn beschikbaar via:
www.republikeinen.nl/alv

Avatar
Bram Van Montfoort
Het koningshuis heeft een pr-budget van miljoenen plus een staatsomroep. Het RG heeft een Bram. Als enige betaalde medewerker van de vereniging zet hij zich 16 uur per week in om het republikeinse geluid te verspreiden.

2 REACTIES

  1. Bij de financiële stukken mis ik het verslag van de Kascontrole-Commissie over de boekhouding 2020 en de Balans per 31-12-2020. Als lid is mij dat belangrijke stuk ook niet toegestuurd. Zonder dat stuk kan de ALV de jaarcijfers over 2020 niet goed- of afkeuren.

    • Beste Anton, het verslag van de kascommissie is vanaf nu via de link te vinden. Alle leden krijgen op de ochtend van de vergadering ook nogmaals de link naar alle documenten toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here